Ecologisch en voordelig (ver)bouwen
Het is goed om te kiezen voor ecologisch en voordelig (ver)bouwen. Op ecologische wijzebouwen kan gezien worden als biologische vakwetenschap. Bij het tot stand komen en de bouw zelf wordt rekening gehouden met het leven van planten en dieren. Er is dan sprake van duurzaam bouwen wat niet wil zeggen dat er meer betaald moet worden dan bij niet-duurzaam bouwen. Er wordt op een andere manier gebouwd en gewerkt met specifiek materiaal. Soms worden er zelfs minder kosten gemaakt. Hoe dan ook is het goed voor een duurzame toekomst. Voor duurzame gebouwen vallen de onderhoudskosten vaak een stuk lager uit. Het kan gezien worden als investering omdat water- en energiebesparende maatregelen uiteindelijk worden terugverdiend. Het energieverbruik gaat omlaag en er is sprake van energieneutraal wonen.
Laat een duurzaam ontwerp maken
U kunt ervoor kiezen om een ontwerp te laten maken door een architect. Comfort Bouwblok kan u hierin adviseren. Een creatieve geest is gebaat bij vrijheid. Een innovatief ontwerp draagt daaraan bij. Bij Comfort Bouwblok werken vakspecialisten die in de ontwerpfase graag meekijken. We komen graag langs om advies te geven. Kosten voor een ontwerpfase hangen af van complexiteit of eenvoud van hetgeen dat ontworpen moet worden. Daarnaast spelen legeskosten een rol. Deze kosten zijn verschillend per gemeente. Bij de totstandkoming van het bedrag moet eveneens rekening gehouden worden met de opdracht, architect, constructeur en installatie-adviseur. Met Comfort Bouwblokken kunnen alle constructies naar wens worden waargemaakt.
Besparen dankzij isolatie
Isolatie kan helpen om op de energiekosten te besparen en de warmte binnen te houden tijdens de winter en de koelte in de zomer. Dit kan gerealiseerd worden door het juiste isolatiemateriaal in te zetten. De kosten voor een duurzaam huis zullen op de lange termijn meevallen en u kunt hier uiteindelijk de financiële vruchten van plukken.
De bedragen voor de bouw van een duurzame woning hangen af van diverse factoren. De inhoud van een huis, grootte en ligging, spelen onder andere een rol. De plek waar een huis komt te staan kan ook bepalend zijn voor het te betalen bedrag. Het bouwen van een duurzame woning is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Minder energieverspilling draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en draagt bij aan een groenere toekomst.
Welke subsidies zijn er?
De overheid vindt duurzaam bouwen en verbouwing ontzettend belangrijk. Dit omdat er waarde wordt gehecht aan een betere planeet en duurzaam klimaat. Er zijn subsidies van kracht zodat mensen kiezen voor een duurzame leefruimte. De regering stimuleert duurzaam bouwen en verbouwen met een aantal subsidies:
MIA
De MIA–subsidie bestaat uit belastingvoordeel voor bedrijfsinvesteringen die duurzaam zijn.
Tender NESK
De Tender NESK–subsidie is bedacht voor energiezuinige kantoorpanden en scholen.
Groenregeling
Er is ook een groenregeling. Dit is een subsidie welke inzet op goedkope financiering voor duurzaam vastgoed.
Door provincies en gemeentes worden ook subsidies toegekend voor duurzaam (ver)bouwen. Bij de Europese Unie zijn een aantal regelingen actief om op duurzame wijze bouwen te stimuleren. De Energy Efficient Buildings is hier een mooi voorbeeld van.
Comfort Bouwblok voor goedkoop en duurzaam bouwen
Voor goedkoop en duurzaam bouwen bent u bij Comfort Bouwblok aan het juiste adres. Duurzaamheid past helemaal bij de huidige samenleving. Dit passen we graag toe bij iedere bouw of verbouwing. Vroeger was duurzaam bouwen duurder. Dit is nu niet meer het geval. Goede isolatie zorgt dat energiekosten omlaaggaan. De energieprijzen zijn tegenwoordig torenhoog. Vandaar dat dit het juiste moment is om duurzaam te bouwen. Dit scheelt kosten in vergelijking met prefab woningen of traditioneel bouwen. Met Comfort Bouwblok wordt duurzaam en goedkoop gecombineerd. Een mooie win-win situatie.
Meer weten over de beste manier van het isoleren van je huis met de bouwblokken van Comfort Bouwblok? Neem dan gerust HIER contact met ons op of stuur een mail naar info@comfortbouwblok.nl.
Bekijk ook onze andere artikelen:
Bouwblokken

Recht bouwelement
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 400 mm
RC Waarde: 9.00 m2.K/W

Buitenhoek
Lengte: 850 mm en 550 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 400 mm
RC Waarde: 9.00 m2.K/W

Binnenhoek
Lengte: 450 mm en 150mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 400 mm
RC Waarde: 9.00 m2.K/W

Passtuk
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 200 mm
Dikte: 200 mm

Horizontaal Element
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 140 mm
Dikte: 50 mm

Verticaal Element
Breedte: 140 mm
Hoogte: 490 mm
Dikte: 50 mm

Hoekpas Element 400
Lengte: 150 en 450 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 200 mm

Opvulstrook 400
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 450 mm
Dikte: 200 mm

Hoekpas Element 400
Lengte: 850 en 550 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 200 mm

Recht Element 330
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 330 mm
RC Waarde: 6.70 m2.K/W

Binnenhoek 330
Lengte: 150 mm en 550 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 330 mm
RC Waarde: 6.70 m2.K/W

Hoekpas Element 330
Lengte: 780 en 480 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 130 mm

Pas Element 330
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 200 mm
Dikte: 130 mm

Hoekpas Element 330
Lengte: 150 en 450 mm
Hoogte: 245 mm
Dikte: 130 mm

Opvulstrook 330
Lengte: 1200 mm
Hoogte: 45 mm
Dikte: 130 mm
Bouwmaterialen
Benodigdheden voor een optimale verwerking van de Comfort Bouwblokken. Vraag gerust naar de toepassing en werking.

Schoren
Voor het waterpas stellen van de wanden maken we gebruik van schoren. Deze zijn eventueel ook te gebruiken als steiger. Op de liggers kunnen steigerplanken geplaatst worden, zodat er tijdens het storten van het beton op gelopen kan worden.

Startprofiel
Het binnenste deel van het Passief Bouwblok valt in het startprofiel. Deze zijn verkrijgbaar via Passief Bouwblok en hebben een lengte van 300cm.

EPS snijder
De EPS snijder is ontwikkeld voor het zonder rommel op maat snijden van de bouwelementen.

Pluggen
Thermax pluggen voor het bevestigen van zware elementen aan de gevel.